- Scarlett
25072021
Technológie pomáhajú už aj v novodobom marketingu. Príkladom toto je slovenská spoločnosť Norriv, ktorá sa zaoberá projekciou 3D hologramov.
Slovenská firma Norriv je autorizovaný distribútor 3D hologramov pre strednú Európu, ktoré slúžia ako reklamy. Tie by v budúcnosti mohli nahradiť klasické 2D reklamy v podobe plagátov. Na výber je tvorba 3D modelu alebo 3D animácie.https://techbox.dennikn.sk/3d-animacie-vsade-okolo-nas-pre-slovensku-spolocnost-norriv-ziaden-problem/
Fotón Súhlasí
Komentáre
Re: 3D animácie všade okolo nás? Pre slovenskú spoločnosť Norriv žiaden problém
3/8/2021, 00:56Scarlett
sikovny
To je paráda.
....Inak konečne sa mi podarilo preniknúť do sveta OpenGL programovania. (3D objekty, textúry, pohyb v 3D svete...) Problém bol so zastaralým načítavaním obrázkov textúr. Preto to dobre nefungovalo.
....Inak konečne sa mi podarilo preniknúť do sveta OpenGL programovania. (3D objekty, textúry, pohyb v 3D svete...) Problém bol so zastaralým načítavaním obrázkov textúr. Preto to dobre nefungovalo.
Scarlett Súhlasí
by ma zaujimalo , ak sa pozries cez kameru z mobilu . ci su tiez vidiet tie vrtuly . ako pri tychto holo reklamach vo wiedni
Fotón Súhlasí
- Turecká spoločnosť Bayrak odmietla prevziať 15 miliónov dolárov, ktoré medzi sebou minulý týždeň vybrali Ukrajinci na nákup troch dronov Bayraktar. Spoločnosť Bayrak pošle tri drony Bayraktar zdarma.
- Satanské číslo 666 všade vo svete
- Vesmír: Záhada okolo stredu galaxie Andromeda bola vyriešená
- Spoločnosť bez nenávisti a závisti ;)
- Ako negatívne ovplyvnil darvinizmus spoločnosť?
Povolenie tohoto fóra: