Zlý sen
24/11/2020, 09:00
Mal som zlý sen. Hrôza, čo mi počas spánku prebehne hlavou. Snívalo sa mi, že som sa dostal na čudné hrôzostrašné miesto, niečo ako očistec, lebo podľa mňa to ešte nebolo peklo. Jeden zombie ma naháňal, zakaždým ma zavraždil, a ja som v bolesti opäť ožil. Utekal som od tých ľudí, ktorí vo mne vzbudzovali strach.
- Fotón
Re: Zlý sen
27/11/2020, 01:51
Lemmy napísal:Mal som zlý sen. Hrôza, čo mi počas spánku prebehne hlavou. Snívalo sa mi, že som sa dostal na čudné hrôzostrašné miesto, niečo ako očistec, lebo podľa mňa to ešte nebolo peklo. Jeden zombie ma naháňal, zakaždým ma zavraždil, a ja som v bolesti opäť ožil. Utekal som od tých ľudí, ktorí vo mne vzbudzovali strach.
Nie si sám, kto tieto miesta navštívil - buď vo sne, alebo reálne.
Lemmy Súhlasí
27/11/2020, 03:29
Ale prečo mozog mal taký sen? Nepozeral som už dlho žiaden horor. Zaoberám sa len diskusiami na internete.
- Fotón
2/12/2020, 11:50
Lemmy napísal:Ale prečo mozog mal taký sen? Nepozeral som už dlho žiaden horor. Zaoberám sa len diskusiami na internete.
Sny má naše vedomie, my sami. Buď sú dôsledkom náhody, silných prežitkov v poslednej dobe, alebo vecí, ktoré nám chce pripomenúť Boh. Preto nám ich do vedomia vkladá. ...Tie od Boha sú niekedy aj prorocké. Ja som napr. pol roka dopredu videl v sne, že sa ožením. A to som vtedy žiadnu ženu nepoznal a bol skôr rozhodnutý zostať slobodný. ....Tiež som vopred (zhruba pol roka dopredu) videl svoju súčasnú prácu. Vtedy som pracoval vo firme, ktorá sa zaoberala prevádzkovaním nápojových automatov. Prosil som Boha za inú prácu s vyšším platom, lebo som už išiel do krachu. To bol rok 2006. Videl som v tom sne stroje a deje, ktoré som nevedel pochopiť. Keď som však nastúpil do súčasného zamestnania, okamžite som spoznal, že tieto miesta a pracovné deje som už videl. V tom sne....
Lemmy Súhlasí
Povolenie tohoto fóra: