Komentáre
13/3/2021, 16:50
Mám jednu mačičku, ktorá je nadpriemerne učenlivá. Naučila sa otvárať dvere. Ostatné čakajú, ale ona je iniciatívna. Vyskakuje na kľučku na dverách, kým sa jej nepodarí otvoriť dvere. Už neraz sa jej to podarilo.
Fotón Súhlasí
13/3/2021, 16:11
Fotón napísal:Tak to je sila. Tá mačička bola riadne trúfalá.
Mačička je pani domu.
Fotón Súhlasí
13/3/2021, 12:31
Dávam sem ešte raz video svojich mačiek, lebo ho tu nemôžem nájsť:
Lemmy Súhlasí
13/3/2021, 12:26
Tak to je sila. Tá mačička bola riadne trúfalá.
Lemmy Súhlasí
13/3/2021, 11:11
Milé video. Aká suverénna mačička.
Fotón Súhlasí
12/3/2021, 20:17
zemrela som
Fotón and Lemmy Súhlasí
7/11/2020, 14:58
Pod pokojným spánkom myslím najmä stav, keď mačička pokojne spí, lebo je v bezpečí. ǔplne mi dôveruje. Mám ju na rukách, a len jedným prstom ťukám do klávesnice. Ju ten ťukot upokojuje.
Admin Súhlasí
7/11/2020, 14:55
K jednému psíkovi, bielemu maltezákovi, som sa dostal tak, že som sa dozvedel, že ten psík trpí celý deň zavretý v byte v bytovke. Majitelia boli podnikatelia, a celý deň neboli doma, tak psík Majky trpel celý deň samotou. Zobral som ho, a u mňa má celý deň výbeh vo veľkej záhrade. Aj sa teší, že má spoločnosť celý čas.Fotón napísal:Lemmy napísal:Poznám jednu rodinu, ktorá býva v paneláku, a chovajú doma psov a mačky. Jednoducho, niekto to vie. Ja by som to asi nezvládol v bytovke.
Tak to ich obdivujem. U nás sa stáva, že občas nebýva nikto doma, lebo všetci sú v robote, lebo tak vyšli zmeny. Tie mačky by za ten čas všeličo povyvádzali. ...Na dome to nebol problém, lebo behali vonku a babka bola stále doma.
7/11/2020, 10:39
7/11/2020, 10:09
Lemmy napísal:Poznám jednu rodinu, ktorá býva v paneláku, a chovajú doma psov a mačky. Jednoducho, niekto to vie. Ja by som to asi nezvládol v bytovke.
Tak to ich obdivujem. U nás sa stáva, že občas nebýva nikto doma, lebo všetci sú v robote, lebo tak vyšli zmeny. Tie mačky by za ten čas všeličo povyvádzali. ...Na dome to nebol problém, lebo behali vonku a babka bola stále doma.
7/11/2020, 07:53
Poznám jednu rodinu, ktorá býva v paneláku, a chovajú doma psov a mačky. Jednoducho, niekto to vie. Ja by som to asi nezvládol v bytovke.
Fotón Súhlasí
7/11/2020, 07:44
Lemmy napísal:Tak toto je moja Lilka ako spí.
Ja mám tiež rád mačky. Keď som ešte býval v podnájme u babky na chalupe, mal som ich vždy niekoľko a rád s nimi hral a trávil čas. Teraz na paneláku by ich bol problém chovať. Tu mám len dvoch kanárikov a jednu zebričku. Zebričiek som mal viac, i pestúnky. Už mi však zomreli.
Tu ich mám na videu:
Naposledy upravil Fotón dňa 7/11/2020, 07:59, celkom upravené 1 krát.
7/11/2020, 07:27
Uvažujem, čo je väčšie šťastie, ako pokojný spánok?
Fotón Súhlasí
7/11/2020, 06:41
Vďaka, Fotón, za pomoc, za vysvetlenie.
7/11/2020, 06:40
Tak toto je moja Lilka ako spí.
Fotón Súhlasí
7/11/2020, 06:39
7/11/2020, 02:32
Mne to funguje. Stlač ikonu obrázka s disketou. Vyber si obrázok na disku, stlač nahrať a nakoniec vložiť. Môžeš nahrať naraz aj viac obrázkov. ...Štandardne je zvolené orezanie na 1024 px. To si vypni (daj voľbu No). Po Výbere a nahratí obrázov z disku stlač vložiť.
Krok 1: Select files
Krok 2: Send All
Krok 3: Insert all
Ak chceš vkladať obrázky z internetových adries, klikni na ikonu obrázka bez diskety. Tam do okienka vlož tú adresu a odfajkni.
Krok 1: Select files
Krok 2: Send All
Krok 3: Insert all
Ak chceš vkladať obrázky z internetových adries, klikni na ikonu obrázka bez diskety. Tam do okienka vlož tú adresu a odfajkni.
7/11/2020, 00:13
Vkladanie obrázkov nefunguje.
Povolenie tohoto fóra: